​Zomerupdate 2015

​Zomerupdate : Eindelijk contact met de politiek!

Nu dat iedereen zowat terug is van vakantie, vonden wij het tijd voor een update. Zoals al reeds eerder gemeld hebben we een interview gehad met RTV Purmerend. Op de uitzending van het interview zitten we nog geduldig te wachten. Wel hebben wij in deze periode contact gehad en een gesprek gevoerd met 2 politieke partijen in Purmerend. Het CDA Purmerend en de D66 Purmerend zijn bij ons op gesprek geweest en hebben ons meegedeeld toch wel geschrokken te zijn van de omvang van het probleem. Deze 2 partijen zouden de handen ineen slaan om gezamenlijk met andere partijen technische vragen te gaan stellen in de raad. Wij hebben afgesproken deze partijen de tijd te geven dit op te pakken aangezien de raad met reces is. Even geduld dus.

Tot onze verbazing kwam ons gisteren ter oren dat de Ouderenpartij AOV Purmerend technische vragen heeft gesteld aan de verantwoordelijk wethouder. Super natuurlijk. Wel hebben wij verzocht om contact te zoeken met de collegepartijen die hier ook mee bezig zijn.

Dit is voor nu even de update. Zoals je kunt lezen hebben we eindelijk onze stem kunnen laten horen zonder dat we afgewimpeld zijn. Nu afwachten wat de resultaten zullen zijn en wat de Gemeente Purmerend als oplossing zal voordragen. En uiteraard hopen we dat de andere partijen, TROTS Purmerend / GroenLinks Purmerend en Beemster / PvdA Purmerend / VVD Purmerend / SP Purmerend / Leefbaar Purmerend, zich zullen melden bij de collega partijen om gezamenlijk dit probleem op te pakken.

Met vriendelijke groet, 
Actiegroep "Overlast Bomen Purmerend"

Waardeer dit blogbericht:
0
Raadsvergadering 09-09-2015
RTV Purmerend op bezoek

Related Posts

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Al geregistreerd? Hier aanmelden
Gast
woensdag 20 februari 2019

Captcha afbeelding