Raadsvergadering 09-09-2015

Gisteren hebben wij de commissievergadering bijgewoond.

Wij kregen te horen dat het onderwerp honingdauw zou worden behandeld. D66 Purmerend stelde de eerste vragen (ook uit naam van GroenLinks Purmerend en Beemster / CDA Purmerend en als aanvulling op vragen welke gesteld waren door Ouderenpartij AOV Purmerend) waarna antwoord volgde van de verantwoordelijk wethouder dhr. M. Hegger. Een aantal antwoorden van de wethouder waren ronduit teleurstellend en zorgde ons inziens niet voor een opening voor een oplossing van het probleem. Wel zou de wethouder nog terugkomen op de kosten welke gemoeid zijn met bestrijding van de problemen.


Leefbaar kwam nog met de opmerking dat een eerdere test met #lieveheersbeestjes als bestrijding van de #overlast wel degelijk een positief effect! Iets wat uit onze eigen proef ook gebleken is!

Wij hopen dat het hier niet bij blijft! Wij gaan nog contact hebben met de personen waar we mee gesproken hebben en zullen jullie hiervan op de hoogte houden in de hoop dat er toch weer met een proef gestart zal worden in de Gemeente Purmerend voor bestrijding van de overlast!

Ook spreken wij nog de hoop uit dat er meer partijen zich zullen wenden tot de partijen die hier inmiddels vragen over hebben gesteld. Met name Stadspartij Purmerend, PvdA Purmerend en de VVD Purmerend.

Waardeer dit blogbericht:
0
​Delfshaven laat lindebomen kappen
​Zomerupdate 2015

Related Posts

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Al geregistreerd? Hier aanmelden
Gast
woensdag 20 februari 2019

Captcha afbeelding