Raadsbesluit 03-11-2016

Ook melding van het besluit in de krant! 

Helaas staan er nog wel wat zaken in die ons als actiegroep boos maakt. Dhr. Hegger van de Stadspartij Purmerend (taggen van dhr. Hegger mag:)) stelt in dit stuk dat de overlast zich beperkt tot een aantal weken per jaar. Beste meneer Hegger, graag willen wij u er nogmaals op wijzen/uitdagen om eens met ons te komen praten! Dan zult u van ons horen dat de overlast vanaf april tot aan augustus, en in goede zomers zelfs tot eind september, aanhoud. Maar hieruit blijkt dat u er geen last van heeft, en niet open staat voor dialoog met de mensen die wel overlast ervaren. Daarnaast staat er in het artikel dat wij de bomen willen kappen omdat dat de enige uitweg is. Dit is pertinent NIET onze wens!! Vervangen van de bomen is ons uiterste maatregel.

Toch willen wij nogmaals de partijen bedanken die WEL naar ons hebben geluisterd en ons serieus nemen. D66 Purmerend / CDA Purmerend / GroenLinks Purmerend en Beemster / Ouderenpartij AOV Purmerend / LVD-Purmerend onze dank. Niet allemaal hebben zij met ons gesproken maar wel dit voorstel gesteund. Iets waar we blij mee zijn.
Toch willen we niet te vroeg juichen, zoals blijkt uit het stukje uit de krant en de diverse twitter berichten van de Stadspartij (in de persoon van dhr. Hegger) nemen zij nog steeds dit probleem niet serieus! En dus zullen we scherp blijven op wat er gebeurt en wat de Gemeente Purmerend met ons als bewoners zal gaan bespreken.We houden jullie op de hoogte! Steunen van ons initiatief kan nog steeds door ons een like te geven op onze facebookpagina (facebook.com/overlastbomenpurmerend), door een bericht achter te laten in ons gastenboek (www.overlastbomenpurmerend.nl/gastenboek), of door onze petitie te tekenen op deze website (www.overlastbomenpurmerend.nl/petitie).


BRON (NoordHollandsDagblad)

Waardeer dit blogbericht:
0
Bestrijden luizenoverlast gestart
​Delfshaven laat lindebomen kappen

Related Posts

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Al geregistreerd? Hier aanmelden
Gast
woensdag 20 februari 2019

Captcha afbeelding