Bestrijden luizenoverlast gestart

Deze brief heet iedere aanwonende van de Dijckscampenlaan ontvangen:

Beste bewoner, 


Kort geleden heeft u van ons een brief gekregen met daarin de uitkomsten van de buurtenquête. Daarin noemden we welke bestrijdingsmethode we willen proberen tegen de luizenoverlast. 

Aanvang bestrijding luizen

In de zomer is de overlast het ergst. Daarom willen we nu alvast beginnen met de bestrijding van de luizen in de lindebomen in uw straat. De werkzaamheden starten op 10 april en duren in totaal vier dagen. De eerste positieve resultaten zouden dan al deze zomer zichtbaar moeten zijn.Uitvoerend bedrijf

Het bedrijf TFI Vitaler Groen voert de werkzaamheden uit. De behandeling die zij de bomen geven kunt u vergelijken met een conditioner voor het haar. De boom wordt vitaler en daardoor minder aantrekkelijk voor luizen. 


Overlast werkzaamheden

Tijdens de werkzaamheden zal er helaas overlast zijn. Er zijn minder parkeerplaatsen beschikbaar omdat er ruimte nodig is om het werk uit te voeren. Er is geluidsoverlast door de machines die de bomen vitaler maken. En de doorstroming van het verkeer in uw straat zal minder goed zijn, omdat de vrachtwagen van TFI telkens op één helft van de weg zal staan. Wij doen er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken.

Vragen

Heeft u vragen of klachten over de werkzaamheden zoek dan contact met een beheerder groen. U kunt hen bereiken op (0299) 452 452.


Waardeer dit blogbericht:
0
Raadsbesluit 03-11-2016
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Al geregistreerd? Hier aanmelden
Gast
woensdag 20 februari 2019

Captcha afbeelding